La Direcció Terriorial de CaixaBank ha presentat la VI edició de Connect’Up. El programa d’emprenedoria balear, organitzat pel Grup Serra i patrocinat per CaixaBank, té com a propòsit la identificació, avaluació i reconeixement de projectes i idees innovadores que contribueixin de manera positiva al desenvolupament dels negocis, l’economia i la societat. El programa busca impulsar el creixement i desenvolupament de startups i emprenedors i compta novament amb importants suports i representants del teixit empresarial i innovador de les Illes.

Arrenca el procés de recepció dels projectes i idees innovadora en la web amb un termini de tancament establert per al 8 d’octubre. https://www.connectup.es/

Entre octubre i desembre es desenvoluparà el programa formatiu i d’assessorament amb mentorización per a cada projecte i per a cada categoria.