El Consell amplia el termini per sol·licitar les ajudes pels sectors afectats per les restriccions de la Covid-19

    El Consell Insular d’Eivissa ha ampliat el termini fins el 10 de novembre per sol·licitar les ajudes de la convocatòria extraordinària per pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19 en els sectors econòmics de la restauració i les seves cadenes de valor, empreses esportives amb espais tancats propis, acadèmies de dansa, ioga, empreses amb dedicacions principals de balneari (spa) i similars, empreses de distribució (ADED), firaires, empreses organitzadores d’esdeveniments, i agències de viatges.

    El total de les ajudes puja a 2.070.000,00 euros, dels quals 1.185.000 euros els aporta el Consell Insular d’Eivissa i 885.000 el Govern balear. La institució insular ha augmentat en 300.000 euros la quantitat prevista inicialment per tal d’arribar al major nombre d’empreses afectades per la manca d’activitat durant la pandèmia.

    El termini per a la presentació de sol·licituds s’obrirà el proper dimecres dia 20 d’octubre, una vegada es publiquin les bases al BOIB, i, després de l’ampliació del termini, romandrà obert fins al dia 10 de novembre. A més, tota la informació referida a aquestes ajudes es podrà consultar al web del Consell Insular a l’apartat de Sectors Econòmics https://ajudes.conselldeivissa.es.