Auxiliar administratiu/a

  Des de aptíssima Des de aptíssima seleccionem un auxiliar-administratiu/a per al nostre Client, empresa líder en el seu sector a nivell nacional, amb delegació a Eivissa.

  Oferta: Auxiliar-administratiu per a delegació d’Eivissa situada en el terme de Sant Josep, prop de l’aeroport. Contracte laboral de 9 mesos i possibilitat d’indefinit a jornada completa en horari habitual de 8.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00 de dilluns a divendres. En època de campanya l’horari es modificarà estenent-se fins al dissabte matí. Salari de 20.000 € bruts anuals.

  Requisits: Experiència anterior en el lloc d’almenys 2 anys desenvolupant tasques administratives i de comptabilitat. Tasques pròpies del lloc: gestió administrativa, gestionar i arxivar documentació, facturació, gestió de remeses, cobraments, relacions amb els bancs, atenció al client, etcètera. Maneig de paquet Office a nivell d’usuari, programes de comptabilitat i uso correu electrònic i navegació per internet, valorant-se positivament el maneig d’algun programa de disseny. Formació d’acord amb el lloc (estudis mínims de Batxiller o FP Gestió administrativa). Imprescindible permís de conduir i vehicle propi per a anar al centre de treball. Edat de 25 a 50 anys. Sexe indiferent.
  Es requereix disponibilitat total i incorporació immediata (inicio febrer 2022). Només s’acceptaran candidatures que tinguin residència a l’illa d’Eivissa.
  Competències desitjades:
  Habilitats tècniques i socials
  proactivitat, puntualitat i ús efectiu del temps
  Dots de comunicació
  Integritat, confiança i compromís
  Orientació al Client
  Orientació al resultat
  Gestió d’incidències i reclamacions.
  Els interessats/as han d’enviar el seu currículum al correu: seleccion@aptissima.es indicant en l’assumpte: “Procés de selecció auxiliar-administratiu/a Eivissa”
  Tenint en compte l’escenari actual en relació amb l’expansió del coronavirus COVID i com a mesura preventiva, és probable que les entrevistes personals es realitzin a través de mitjans telemàtics (videoconferència) garantint en tot moment la seguretat i privacitat del candidat i del procés de selecció.