Xofer-Repartidor

  Des de aptíssima seleccionem un xofer-repartidor per al seu client, empresa líder en el seu sector a nivell nacional, amb delegació a Eivissa.

  Oferta: Xofer-repartidor per a delegació d’Eivissa situada en el terme de Sant Josep, prop de l’aeroport. Contracte laboral de 9 mesos i possibilitat d’indefinit a jornada completa en horari habitual de 8.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00 de dilluns a divendres. En època de campanya l’horari es modificarà estenent-se fins al dissabte matí. Salari de 18.000 € bruts anuals.

  Requisits: Experiència anterior en el lloc d’almenys 2 anys desenvolupant tasques de repartiment de mercaderies. Tasques pròpies del lloc: recepció de mercaderies, càrrega i preparació de les comandes, realitzar el repartiment i lliurament de productes als clients i contribuir a l’ordre i neteja del magatzem. Formació d’acord amb el lloc (estudis mínims d’ESO). Es valorarà positivament que tingui carnet de carretó elevador. Imprescindible permís de conduir B1 i vehicle propi per a anar al centre de treball.

  Es requereix disponibilitat total i incorporació immediata (inicio febrer 2022).

  Només s’acceptaran candidatures que tinguin residència a l’illa d’Eivissa.

  Competències desitjades:
  Habilitats tècniques i socials
  proactivitat, planificació i ús efectiu del temps
  Integritat, confiança i compromís
  Orientació al Client
  Orientació al resultat
  Capacitat de negociació
  Gestió d’incidències i reclamacions
  Ordre i neteja
  Els interessats/as han d’enviar el seu currículum al correu: seleccion@aptissima.es indicant en l’assumpte: “Procés de selecció xofer-repartidor Eivissa”
  Tenint en compte l’escenari actual en relació amb l’expansió del coronavirus COVID i com a mesura preventiva, és probable que les entrevistes personals es realitzin a través de mitjans telemàtics (videoconferència) garantint en tot moment la seguretat i privacitat del candidat i del procés de selecció.