OFERTES DE FEINA 2019

 

14/05/2019 – EMPRESA: BAR CAN XICU 

DESCRIPCIÓ:  Es requereix cambrer/cambrera.

REQUISITS: Experiència demostrable. Horari de 18.00 h fins a tancar

 SALARI:  A determinar. 

LLOC DE FEINA: Sant Josep de sa Talaia.

Persones interessades en l’oferta enviar candidatura a:  xicumestre@msn.com

 

14/05/2019 – EMPRESA: BAR RESTAURANT SA TORRETA 

DESCRIPCIÓ:  Es requereix cambrer/cambrera.

REQUISITS: Experiència demostrable. Horari de 12.00 h a 18.00 h.

 SALARI:  A determinar. 

LLOC DE FEINA: Sant Josep de sa Talaia.

Persones interessades en l’oferta enviar candidatura a:  xicumestre@msn.com

 

17/04/2019 – EMPRESA: INSOTEL HOTEL GROUP 

Aquesta reconeguda cadena hotelera a Balears en ple procés de creixement ofereixen els segïuents LLOCS DE FEINA DISPONIBLES HOTEL TARIDA BEACH  – Si vols formar part del seu equip inscriu-te a l’oferta que més s’adapti al teu perfil a la pàgina web  talent.insotel.com 

 


26/03/2019 – EMPRESA: ATLAS SERVICIOS EMPRESARIALES S.A

DESCRIPCIÓ: ACOMPANYANTS TRANSPORT ESCOLAR. FUNCIONS: Passar llista i tenir cura dels infants durant el trajecte amb l’autobús. REQUISITS: Ser major d’edat. EXPERIÈNCIA: No es requereix encara que es valorarà l’experiència amb infants i adolescents. TIPUS DE CONTRACTE: 2 hores al dia  fins a finals de juny. 

LLOC DE FEINA: Cala de Bou

Persones interessades en l’oferta enviar candidatura a: mantonia.nicolau@adecco.com@mgs.es


mantonia.nicolau@adecco.com

15/03/2019 – EMPRESA: MGS SEGUROS Y REASEGUROS S.A

DESCRIPCIÓ: Precisen 2 AGENTS PROFESSIONAL D’ASSEGURANCES que busquin persones que vulguin desenvolupar un Pla de Carrera Professional creant el seu propi negoci dins del món assegurador de la mà d’una empresa sòlida, solvent i amb més de 400 punts de venda a tota Espanya. FUNCIONS: Comercialització i venda d’amplia gama de productes asseguradors, assessorament professional en matèria financera, ciberseguretat, atenció al client, etc. MGS dissenya un pla adaptat al desenvolupament professional de cada mediador facilitant formació, eines de màrqueting i un suport proper i continu. REQUISITS: Caràcter emprenedor. Iniciativa i dots comercials. Recomanable bon ús de les xarxes socials. Graduat en Educació Secundària. Es valorarà titulació universitària. EXPERIÈNCIA: No necessaria. Es valorarà experiencia en ventas. CONEIXEMENTS: Graduat en Educació Secundària. Es valorarà titulació universitària. TIPUS DE CONTRACTE: Mercantil – Indefinit a jornada completa. 

LLOC DE FEINA: C/ Agapito Llobet nº 21, Eivissa

Persones interessades en l’oferta enviar candidatura a: tonirierabonet@mgs.es


25/01/2019 – EMPRESA: DIPESAGROUP

DESCRIPCIÓ: Precisam persona amb actitud proactiva, resolutiva, amb capacitat de treball en equip, coneixement de l’illa, domini d’anglès i d’entorns Windows i *Office per al nostre departament de tràfic. Durada del contracte: 7 mesos (de finals de març a mitjan octubre). Lloc de treball: Oficines en Ctra. Aeroport i oficina en la terminal de l’aeroport. Contracte renovable per a temporades esdevenidores. CONTACTE: Envia el teu currículum a jcosta@dipesa.biz

SI TENS UNA EMPRESA I VOL SPUBLICAR UNA OFERTA DE FEINA AL NOSTRE MUNICIPI, FES CLIC AL SEGÜENT ENLLAÇ: 

FORMULARI PER PUBLICAR UNA OFERTA DE FEINA